NATIVII ÎN LEU.......ÎN DRAGOSTE ȘI VIAȚĂ



 De regulă, Leii se poartă ca și cum ar fi stăpânul unui regat. Regatul în cauză poate fi familia, locul de muncă sau relația cu partenerii. În orice caz, acești nativi vor stăpâni în împărațiile lor. Le place să se afle în centrul atenției și sunt plini de energie vitală care funcționează ca un magnet asupra tuturor celorlalți oameni.
Nativii în Leu atrag prin farmec, inteligență, umor și un pic de sarcasm Nu le este teamă să atace în discuții subiecte ambițioase și le place să facă paradă de ceea ce știu. Nu se mulțumesc niciodată cu locul al doilea și, prin urmare, vor căuta în viață câștigurile financiare care să le permită să trăiască înconjurați de tot ceea ce iși doresc.
În plus, imaginea este foarte importantă pentru Lei și țin foarte mult la reputația lor. Atunci când cineva le greșește, Leii se vor răzbuna. Totuși, după ce își plătesc datoria de onoare, nativii în Leu nu mai țin ranchiună.
În general, poveștile de dragoste ale Leilor sunt ca ploile de vară: încep pe neașteptate și se termină brusc. Acest lucru poate fi pus pe seama faptului că bărbații Lei au o viziune grandioasă inclusvi asupra dragostei și când dau cu capul de realiate,e ca un dus rece care le oprește avântul. De aceea, Leul va fi fericit alături de o parteneră foarte realistă care se va asigura că imaginația acestui nativ nu o va lua la goană.
Altfel, bărbații născuți în Leu pot părea neinteresați de dragostea adevărată însă în interior sunt sensibili și au nevoie de tandrețe. Pot fi foarte egocentriști uneori dar fac acest lucru fără să își dea seama și dacă li se va atrage atenția în modalitatea potivită, pot învăța cu timpul să renunțe la astfel de obiceiuri.
În același timp, apreciază independența, atât pe a lor cât și pe cea a partenerilor. Tocmai de aceea, vor aprecia cu adevărat femeile independente însa nici nu vor accepta să facă vreun compromis în acest sens. Țin mult la spațiul intim și știu să respecte limite.
Nativele în Leu sunt cel puțin la fel de orgolioase și de independente ca domnii născuți în această zodie. Ca să se îndragostească de cineva, ele au nevoie să se simtă apreciate într-adevăr. Au un simț ascuțit al adevărului și depistează cu ușurință complimentele false și lingușitorii. Nu va tolera sub nicio formă și pentru nici o scuză infidelitatea.
Dacă partenerul va fi infidel, atunci femeia în Leu va lua acest lucru ca pe un afront direct și personal și nu este exclus să se răzbune. Furia ei nu se va răsfrânge doar asupra bărbatului infidel, ci și asupra celei care a fost înșelată.în general, femeile născute în Leu domină mediul în care se află, indiferent că e vorba de viață profesională sau de cea personală. Ele se fac remarcate prin prestanță, inteligență, carismă și idei creative. Singura problemă a acestor native este faptul că ideile lor sunt uneori prea creative și foarte greu de transpus în realitate. Nu sunt genul de persoane care să renunțe ușor și vor depune toate eforturile de care sunt în stare pentru a-și atinge scopurile.
Totuși, trebuie să fie ceva mai organizate pentru că sunt destul de haotice în urmărirea țelurilor și pot munci uneori mai mult decât e cazul pentru că nu văd drumul cel mai scurt sau refuză pur și simplu să urmeze cărări bătătorite deja de alții. by Vladimir




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu