NATIVII ÎN SĂGETĂTOR.......ÎN DRAGOSTE ȘI VIAȚĂ

 În ciuda faptului că sunt recunoscuți pentru înclinările lor naturale către filozofie, nativii în Săgetător sunt de fapt caracterizați de independența. Sunt spirite libere, iubitoare de aventură și nu doar că se adaptează ușor la schimbare, ci au nevoie de aceasta pentru a se putea dezvolta armonios.
Iau decizii cu ușurință pentru că se bazează în primul rînd pe dorința lor de independență și pe experiența de viață. Totuși, pentru că nu au obiceiul să ia în calcul toate opțiunile, pot pierde oportunități mari dacă acestea implică un grad de angajament care contravine spiritelor libere ale Săgetătorilor sau dacă mediul în care urmează să activeze este foarte restrictiv.
Tocmai pentru ca sunt atât de independenți, Săgetătorii știu cum să respecte dorințele celorlalți și nu vor apela niciodata la constrângere pentru a-și atinge scopurile. Nu sunt parteneri posesivi sau geloși și nu vor deveni niciodată complet dependenți de altcineva în ceea ce privește latura afectivă.
În general, comportamentul femeii Săgetător este un indicator limpede al felului în care iși dorește să fie cucerită. Femeia născută în acest semn este,înainte de orice, foarte inteligentă și are o cultură generală bogată, lucru pe care îl va căuta și la un potențial partener.
Are simțul umorului și nu se dă înapoi de la glumele picante pe care le spune cu haz și fără jenă. Uneori, are un spirit ironic atât de fin încât este greu să iți dai seama dacă vorbește serios sau nu.
Totuși, pentru că este o persoană sinceră și foarte directă, nu îi este teamă să spună exact ce crede. Nu îi plac oamenii care se joacă sau nu iau în considerare sentimentele celorlalți și nu poate fi cucerită prin cuvinte goale. Atunci când iubește, poate fi o parteneră foarte dedicată însă ține foarte mult la spațiul ei personal și nu va accepta alături de ea un om care încearcă să îi testeze limitele sau să pună stăpânire pe viața ei.
Un bărbat născut în Săgetător nu este o pradă ușoară. Este un bărbat fermecător, sincer și foarte direct însă are obiceiul să alerge după mai mulți iepuri în același timp. Poate fi atras de inteligența unei anumite femei în timp ce la o alta îi place simțul umorul sau felul în care iși ține geanta. Motivele pentru care femeile atrag atenția bărbatului în Săgetător sunt diverse și nu urmează un anumit tipar.
Nu este chiar un romantic și nici nu crede în gesturile publice de afecțiune. Preferă să îi arate partenerei ce simte prin metode originale. Întâlnirile cu el nu sunt deloc banale pentru că își urmează întotdeauna inima și este genul care își poate duce partenera până la celălalt capăt al țării doar pentru ca vrea să îi arate o anumita floare, spre exemplu.
Chiar dacă este genul care flirtează des, atunci când pășește într-o relație serioasă, este un bărbat fidel și în care poți avea încredere. Totuși, ca în cazul femeii născute sub acest semn, ține foarte mult la independența lui și își va părăsi partenera care dă dovadă de gelozie.   by Vladimir

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu