NATIVII ÎN CAPRICORN.....ÎN DRAGOSTE ȘI VIAȚĂ


Nativii în Capricorn sunt ființe foarte independente și destul de orgolioase. În general, ei au încredere în ei, cunosc foarte bine resursele interioare de care dispun și ca atare, refuză să ceară ajutorul celorlalți. În cercul de prieteni, în familie sau chiar în poveștile de dragoste, Capricornii sunt cei puternici, cu nervi de oțel, care știu întotdeauna să rezolve o situație dificilă. De la distanță, pot părea duri, uneori de-a dreptul neîndurători însă de fapt, acești nativi încearcă să se disciplineze singuri și sa se achite cât de bine pot de responsabilitățile pe care și le asumă.
Sunt stăpâni absoluți ai destinelor și își conduc viețile după principii bine înrădăcinate. Uneori pot fi tradiționali sau nu dau dovadă de flexibilitate în opinii însă pentru că sunt ființe profund raționale, pot face compromisuri.
Au naturi foarte practice iar cariera joacă un rol foarte important pentru acești nativi. Se vor cățăra cu abilitate pe scara ierarhică și pot avea foarte mult succes în viața profesională, cu condiția ca, din când în când, să fie mai deschiși la idei noi ..
Femeia Capricorn este o romantică incurabilă și își dorește să fie iubită însă acest lucru va fi dezvăluit doar bărbatului potrivit. Are o fire senzuală și pune destul preț pe legătura fizica dintre oameni. Nu va putea construi o relație cu un bărbat care nu se ridică la înalțimea standardelor sale.
În exterior, femeia Capricorn este rece, nemiloasă și nu pare dispusă la compromisuri. Are surprinzător de multă răbdare însă are nevoie de acelați lucru și din partea partenerului. În general, o femeie născută în altă zodie este atrasă de inteligență, cultură generală și stabilitate emoțională.
Bărbații vulcanici o enervează iar cei excesivi de romantici o plictisesc de moarte. Nu este impresionată nici de eroii salvatori, nici de amorezii incurabili. Doar o persoană ambițioasă și echilibrată va ști cum să cucerească o nativă a acestei zodii
.Bărbatul Capricorn,întocmai ca femeia născută în această zodie poate fi pasional și senzual însă își ascunde foarte bine emoțiile. Chiar dacă are nevoie de iubire, va recunoaște foarte greu acest lucru și poate rata astfel oportunități frumoase. byVladimir



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu